Yleiset ehdot

Yleiset ehdot

Kenraali

Vuokralaisen on noudatettava Suomen lakia, pääsisäänkäynnillä näkyviä asunto-osakeyhtiön sääntöjä ja alla selitettyjä MaiHausin omia sääntöjä.

Liikkuminen sisään ja ulos

Muuttaessaan vuokralaisen on keskusteltava kämppäkaveriensa kanssa siitä, miten säännöt pannaan täytäntöön asunnossa, esimerkiksi missä keittiössä on hänen paikka säilyttää elintarvikkeita.
Muuttaessaan vuokralaisen on otettava yhteyttä MaiHausin edustajaan sopimaan avainten palauttamisesta ja huoneen muuttamisesta. Minkä tahansa omaisuuden jättäminen huoneistoon tai varastoon on muuttamisen jälkeen kielletty, ja keittiössä käytettävät huoneet ja tilat on puhdistettava ennen avainten palauttamista. Vuokraajan on ilmoitettava 24 tunnin sisällä muutosta myös Postin ja Väestörekisterikeskuksen osoitteenmuutoksesta. Tämä voidaan tehdä Postin kotisivun kautta. MaiHausilla ei ole velvollisuutta arkistoida vuokralaisen viestejä, jotka saapuvat siirtymispäivän jälkeen.

Vieraat

Vieraiden tuominen on sallittua kuten missä tahansa muussa huoneistossa. Vuokraajan on selitettävä talon säännöt vieraille ja vastuussa niistä.

Yöpyminen -säännöt:

Vieraat majoittuvat 2-7 yötä peräkkäin. Vuokraaja tarvitsee luvan kaikilta tasaisilta kavereilta. Vieraat yöpyvät> 7 yötä peräkkäin. Vuokraaja tarvitsee luvan kaikilta tasaisilta kavereilta ja MaiHausin edustajalta. Viikkomaksu 80 € lisätään vuokraan jokaisesta alkavasta viikosta asiakkaalle, joka oleskelee huoneistossa (nukkuu, suihkut ja käyttää jaettuja apuohjelmia). Näiden sääntöjen noudattamatta jättäminen on sopimuksen rikkomista.

Subscribe to our newsletter

Be the first to subscribe to our newsletter and get latest news from MaiHaus Oy